Vi bygger er hemsida

Från idé till färdig hemsida

Offertförfrågan !

Idé till färdig hemsida

Idag är det viktigt som företag att synas. Syns man inte så finns man inte. Sex av tio internetanvändare googlar efter och hittar information på nätet varje dag. E-handeln omsätter omkring 77 miljarder i Sverige. Kunderna finns alltså på nätet. De flesta företag vet vikten av att ha en digital närvaro - att marknadsföra sina produkter online. Hemsidan ger dig möjlighet att nå ut med verksamheten dygnet runt. Det visar att man vill satsa på företaget och ger samtidigt förtroende för kunderna. Har du ingen hemsida så hittar kunderna till konkurrenterna istället. 

Uppdaterat innehåll 

Det handlar inte bara om att sälja online utan via webbplatsen så kan du också interagera med besökarna, skapa engagemang. En uppdaterad hemsida med ett optimerat innehåll gör att kunderna hittar dig när de söker efter produkter eller tjänster. 

Vi på Webwin har mångårig erfarenhet av hemsidor och webbutveckling. Vi hjälper dig att skapa din unika hemsida och anpassar den efter dina behov och specifika önskningar.

Responsiv design - Mobilanpassad hemsida

En responsiv hemsida betyder att den är anpassad att fungera till både mobiltelefoner, surfplattor och datorer med varierande skärmstorlek. Att våra hemsidor och webbshoppar är mobilanpassade ser vi som en självklarhet. När en besökare anländer till er webbplats från olika enheter kan de ha olika mål med deras besök. Därför kan man anpassa infon efter enhet.

En mobilanpassad hemsida rankas högre på Google och andra sökmotorer. Skapa dig en bra och snabb hemsida, som passar alla enheter och genererar besökare som blir till kunder!

Användarvänliga hemsidor

Oavsett vad som är målet med hemsidan, så vill vi att besökarna stannar kvar på hemsidan och klickar sig vidare. Med en användarvänlig hemsida så är det större chans att besökarna gör det. En användarvänlig hemsida är bl.a responsiv, snabb, tillgänglig och lättnavigerad. 

Våra hemsidor är:

  • Användarvänliga
  • Responsiva
  • SEO-anpassade 

Kom igång med din verksamhet idag! Skapa en snygg, relevant hemsida som genererar besökare.  

Ny hemsida - snabbt och enkelt.

Vi gör jobbet åt er

Tveka inte att höra av er till oss.

031-388 44 44