Nå ut via sociala medier

Social Media Management

Offertförfrågan !
Marknadsföring på nätet

Svenskarna och sociala medier

83% av svenskarna använder sociala medier. 63% använder sociala medier dagligen. 76% använder Facebook. 60% använder Instagram.

Dessa siffror talar för sig själva. Idag har ett företag mycket att vinna på att marknadsföra sig på nätet. Den digitala marknadsföringen blir allt viktigare för varumärket.

Genom att satsa på en tydlig och meningsfull närvaro på nätet så kan ni nå ut till fler människor snabbare.

Social Media Manager

En Social Media Managers arbetsuppgift är att arbeta med företagets kommunikation, PR och marknadsföring i de sociala medierna. Målet är att skapa en konstruktiv dialog, beroende på budskap och målgrupp. En social media manager tar också fram strategier och planer för kommunikationen i kanalerna.

På WebWin så brinner vi för kommunikation och sociala medier. Att nå ut till målgruppen och skapa engagemang är vårt mål med en närvaro på nätet.

Kontakta oss
Marknadsföring på nätet

Sociala Medier Strategier

Sociala medier strategi behövs för att förtydliga tillvägagångssättet med den digitala kommunikationen. Vad ska göras? När ska det göras? Vem ska göra vad?

Webwin hjälper er med de sociala medier-strategierna för varje kanal. Mål och syfte med närvaron tas fram. Med en strategi blir det lättare att producera innehåll som är meningsfullt, skapar värde och når de uppsatta målen. På Webwin så drivs vi av resultat och ser det som en självklarhet att ligga steget före i den digitala världen. Vi utformar de sociala medie-strategier som passar dig och ditt företag bäst.

WebWin Social Media Management hjälper dig med:

  • Digital marknadsföring
  • Skapa relevant innehåll
  • Målgruppsanalys
  • Skapa sociala medier strategier
  • Varumärkeskännedom

Webwin hjälper er med att nå ut med varumärket och att skapa engagemang i de olika kanalerna. Vi är experter på sociala medier och skapar innehåll och strategier utifrån vad som är bäst för företaget.

Vi utvecklar för er

Har ni något projekt på g, hör av er.

Tel: 031-388 44 44